O nama

Gaia brend je nastao 2017. godine kao rezultat želje grupe prijatelja da integrišu svoja znanja i dugogodišnja radna iskustva iz oblasti tehnologije hrane, prodaje i marketinga u cilju stvaranja proizvoda koji će biti zdrava i ukusna alternativa konvencionalnim proizvodima.

Gaia brand je koncept koji se u potpunosti uklapa u zdrav stil života. Proizvodnja proizvoda zdrave hrane, jedinstvena ponuda na tržištu , prepoznavanje potrebe naših potrošača, stalno širenje asortimana su atributi ovog brenda.

Misija i vizija kompanije

Misija

Misija Gaia tima je proizvodnja visoko kvalitetnih, zdravih i ukusnih proizvoda za sve nas koji želimo da se hranimo zdravo i konvencionalnu hranu zamenimo sa zdravom i ukusnom alternativom.

Vizija

Naša vizija je da inovativnim pristupom, najkvalitetnijim sirovinama i strašću prema onome što radimo postanemo nezamenljiv i prepoznatljiv deo zajednice proizvođača zdrave hrane.

Želimo da hrana koju pravimo i dajemo našoj deci bude prvi izbor i za Vas i Vašu porodicu.

Da zajedno postavimo nove standarde u proizvodnji zdrave hrane i zadovoljimo sve potrebe Vas, koji ste odabrali zdravu ishranu kao svoj životni stil.

Vrednosti

Odgovornost - Prema sebi, prema potrošačima, prema prirodi.

Pozitivan stav - Verujemo da je osmeh naš najbolji prijatelj. Sve izazove lakše prevazilazimo pozitivnim stavom.

Znanje - U dinamičnom i zanimljivom svetu zdrave hrane, usvajanje i primena novih znanja će biti jedan od ključnih faktor uspeha.

Strast – Živimo ono što radimo. Želimo da Vi, naši prijatelji i potrošači,pri prvom zalogaju osetite istu onu strast koju smo uneli praveći za Vas i nas ove zdrave proizvode.

Inovativnost - razvoj novih inovativnih proizvoda, dodatna vrednost za naše potrošače su atributi koji će napraviti diferencijaciju između nas i konkurencije i dovesti nas na lidersku poziciju proizvođača zdrave hrane.